Over ons
WIJ ZIJN NIEUWSGIERIG, CIRCULAIR EN EXPONENTIEEL

We Make an Impact zet zich sinds 2008 succesvol in om organisaties te helpen continue in te spelen op de veranderingen die zich in de maatschappij afspelen, ofwel het realiseren van wat wij noemen exponentieel leiderschap, in een maatschappij waarin veranderingen elkaar exponentieel opvolgen. 

Onze experts creëren door openheid en duidelijkheid snel rust, omdat we echt luisteren en doorvragen, maar ook richting geven op een wijze die iedereen voelt en begrijpt en gaat vertalen naar zijn / haar functie. Volhardend  zijn is de randvoorwaarde van succes.

Wij leren organisaties beseffen dat er niet zoiets bestaat als enkel één verandering, maar dat voortdurende veranderingen een feit zijn en dat dit heel fijn en inspirerend is. Agile werken en Lean Management kunnen werkwijzen zijn die wij toepassen om een exponentiële organisatie en cultuur te faciliteren. Tevens speelt het thema gastvrijheid een belangrijk thema in onze projecten.

Volgens ons is het van belang dat elke organisatie leert dat processen en oplossingen, op basis van de circulaire economie worden ingericht. De mens en zijn omgeving moet in harmonie met elkaar leven. We gaan van een lineaire economie, die de aarde uitput, naar een circulaire economie waarbij grondstoffen opnieuw worden gebruikt. Energie gaan we steeds meer halen uit duurzame bronnen.  

Onze experts hebben op directie-, strategisch- en tactisch niveau (interim) management ervaring. Al vele klanten hebben wij mogen helpen hun blokkades te doorbreken en te laten ervaren wat een energie en voldoening het geeft,  vanuit verbinding blijvend in te spelen op de behoeften van de maatschappij. 

Voorbeelden van onze klanten zijn ECN Petten, Noordwest Ziekenhuisgroep, Genzyme & Sanofi, Veiligheidsregio Noord Holland Noord, KPN, Steelcase, Owen Illnois, Sodexho, ROC Horizon College, Vroon off Shore, UWV, Gemeente Rotterdam, Gemeente Langedijk en Heerhugowaard en Rohm & Haas en hopelijk ook jouw organisatie, wij leren jou en jullie graag kennen om samen verder te groeien naar de wereld van singularity en wie weet nog meer,

tot snel!

namens het team,

Sabine van der Wijden 

(oprichtster en inspirator)